خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

اولین واکنش رسمی دولت روسیه به پرتاب ماهواره نظامی ایران

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که پرتاب ماهواره نظامی ایران هیچ تناقضی با تصمیمات سازمان ملل در رابطه با برنامه هسته‌ای این کشور ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 23
کد خبر: ۴۱۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز (پنجشنبه) در واکنش به موفقیت ایران در استقرار ماهواره نور در مدار زمین نیز تأکید کرد که این اقدام هیچ تناقضی با تصمیمات شورای امنیت سازمان ملل در خصوص برنامه هسته‌ای ایران ندارد.

 

پیش از وی نیز رئیس کمیته روابط خارجی دومای روسیه در واکنش به اتهام‌زنی‌های واشنگتن به ایران گفته بود که پرتاپ ماهواره نظامی ایران به فضا نقض قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل نبوده است.

 

به نوشته وبگاه روسیاالیوم، زاخاروا در ادامه ضمن غیر قانونی دانستن حضور نیروهای آمریکایی در سوریه، از ابتلای بسیاری از آن‌ها به ویروس کرونا خبر داد و افزود: «مسئولیت سلامت و امنیت ساکنین مناطق تحت تسلط آمریکا در سوریه بر عهده آمریکاست.»

 

او در ادامه گفت که آمریکا به گزارش‌هایی که از شیوع وسیع ویروس کرونا در میان نظامیانش در سوریه وجود دارد، سرپوش نهاده است.

 

زاخاروا همچنین به گشت‌زنی مشترک روسیه و ترکیه در منطقه کاهش تنش در ادلب نیز اشاره کرد و افزود: «تلاش‌های ترکیه برای دور کردن افراد مسلح از بزرگراه راهبردی ام-۴ ارزشمند است.»

 

وی در خصوص جنگ لیبی نیز گفت که مسکو در خصوص ادامه درگیری‌ها در این کشور نگران است و از سازمان ملل می‌خواهد تا نماینده جدیدی را در اسرع وقت برای تلاش در جهت آرام کردن اوضاع، تعیین کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار