یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

اولین واکنش رسمی دولت روسیه به پرتاب ماهواره نظامی ایران

اولین واکنش رسمی دولت روسیه به پرتاب ماهواره نظامی ایران سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که پرتاب ماهواره نظامی ایران هیچ تناقضی با تصمیمات سازمان ملل در رابطه با برنامه هسته‌ای این کشور ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 23
کد خبر: ۴۱۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز (پنجشنبه) در واکنش به موفقیت ایران در استقرار ماهواره نور در مدار زمین نیز تأکید کرد که این اقدام هیچ تناقضی با تصمیمات شورای امنیت سازمان ملل در خصوص برنامه هسته‌ای ایران ندارد.

 

پیش از وی نیز رئیس کمیته روابط خارجی دومای روسیه در واکنش به اتهام‌زنی‌های واشنگتن به ایران گفته بود که پرتاپ ماهواره نظامی ایران به فضا نقض قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل نبوده است.

 

به نوشته وبگاه روسیاالیوم، زاخاروا در ادامه ضمن غیر قانونی دانستن حضور نیروهای آمریکایی در سوریه، از ابتلای بسیاری از آن‌ها به ویروس کرونا خبر داد و افزود: «مسئولیت سلامت و امنیت ساکنین مناطق تحت تسلط آمریکا در سوریه بر عهده آمریکاست.»

 

او در ادامه گفت که آمریکا به گزارش‌هایی که از شیوع وسیع ویروس کرونا در میان نظامیانش در سوریه وجود دارد، سرپوش نهاده است.

 

زاخاروا همچنین به گشت‌زنی مشترک روسیه و ترکیه در منطقه کاهش تنش در ادلب نیز اشاره کرد و افزود: «تلاش‌های ترکیه برای دور کردن افراد مسلح از بزرگراه راهبردی ام-۴ ارزشمند است.»

 

وی در خصوص جنگ لیبی نیز گفت که مسکو در خصوص ادامه درگیری‌ها در این کشور نگران است و از سازمان ملل می‌خواهد تا نماینده جدیدی را در اسرع وقت برای تلاش در جهت آرام کردن اوضاع، تعیین کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار